Delideux denkt graag met u mee als het om de gedekte tafel gaat!
De heerlijkste recepten vindt u ook bij Delideux!

Ovenschotel met bloemkool & kaas

Ingrediënten

    300 g macaroni grande    
    700 g bloemkoolroosjes    
    2 el arachideolie    
    300 g gesneden ui    
    40 g selderij    
    1 kaasfondü (pak)    
    3 tl gemalen nootmuskaat    
    200 g beenhamreepjes    
    5 el panko    

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 10 min. Giet af en laat uitlekken. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en kook 2 min. in water met zout.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Snijd de selderij fijn.
Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en meng met de macaroni, bloemkool, ham en selderij in de ovenschaal. Bestrooi met de panko en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.