Delideux denkt graag met u mee als het om de gedekte tafel gaat!
De heerlijkste recepten vindt u ook bij Delideux!

An­dij­vie met gor­gon­zo­la en peer

Andijvie met gorgonzola en peer
Voor 1 persoon

Ingrediënten

    ½ ciabatta con noci (afbakbrood)
    1 rijpe peer
    1 zakje panklare andijvie (250 g)
    100 g gorgonzola (kaas)
    1 theelepel honing


Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in parten snijden.Intussen andijvie in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Gorgonzola over andijvie verkruimelen en even meewarmen tot hij smelt. Ciabatta in grove stukken snijden. Andijvie op bord scheppen. Peer ernaast leggen en honing over andijvie en peer druppelen. Serveren met ciabatta.